Emoties verwerken

Fysieke stoffen zijn erg belangrijk in de gezondheid van mensen. Echter emoties spelen ook een belangrijke rol. De afgelopen jaren heb ik veel expertise opgedaan op het gebied van emoties verwerken. Drie behandelmethodes biedt ik nu aan in mijn praktijk.

Herken je het gevoel dat je tegen een 'glazen muur' aanloopt? Hoor je van je omgeving dat je zo boos bent, of loop je rond met een unheimisch gevoel? Lukt het je niet goed succesvol in het leven te staan? Voel je je zelf onbelangrijk? Reageer je in een bepaalde situatie altijd volgens een patroon waar je vanaf wilt? Eigenlijk sjouwt iedereen een hoop oude troep met zich mee al dan niet dat je het zelf realiseert. Gelukkig kent de alternatieve geneeskunde tal van oplossingen. Die verspreid ik graag verder!

NEI-therapie

NEI is de afkorting van neuro-emotionele integratie. Deze behandelmethode ontwikkeld door natuurarts Roy Martina maakt gebruik van affirmaties, reflexpunten en chakra's. Emoties die blokkeren op je huidige leven en 'naar boven komen drijven' omdat je nu hetzelfde weer meemaakt, kan je via eenvoudige handelingen met handen en ademhalen losmaken. Via mijn testmethode krijg ik alles makkelijk naar boven. Ik test via het onderbewuste en we pakken aan wat prioriteit heeft.

NEI bestaat uit 3 onderdelen: kerngevoelens, orgaanreflexpunten en chakra's.

Ik heb veel geleerd van mevr. Kramer en ook mijn eigen testmethode erop uitgebreidt.

Nieuw: ik kan deze therapie combineren met energetische druppels. Hierdoor kan je een verdere groeispurt maken en kom je nog dichter bij je blokkades om ze vervolgens ook op diepere lagen te kunnen verwijderen.

TAT

TAT staat voor 'Tappas Acupressuur Technique'. Hiermee haal je negatieve zelfovertuigingen weg. Een grote naam op dit gebied in Nederland is Ben Meijer. Zie op YouTube zijn filmpjes hierover.

Zijn lijsten heb ik zelf uitgebreid met nog veel meer overtuigingen. Via mijn gave met de pendel kan ik precies uitpendelen wat voor jou prioriteit heeft om aan te pakken.

EFT

EFT staat voor emotional freedom technick. Lijkt wat op NEI. Deze methode lijkt op NEI maar is wat minder gedifferentieerd.

Voor deze behandeling kan je langskomen maar het kan ook prima via Skype. Skype werkt prima. Je vindt mij onder de naam Paulien Floor Almere.