Familieopstellingen

Familieopstellingen zijn een fijne manier om situaties die 'vast' zitten eens van een ander perspectief te bekijken en/of te doorvoelen.

Familieopstellingen rond ouderverstoting

Dit thema ouderverstoting speelt in de samenleving. Ik organiseer meerdere dagen om met opstellingen rustig en objectief te kijken wat er achter verstoting van familieleden zit.
Ik gebruik hiervoor een prachtige locatie, namelijk ons eigen buurthuis hier op de buitenkans. Dit houtskeletbouw biedt een prachtige rustige plek voor dit soort gelegenheden. Zie onderaan voor de foto's.

Mocht je een eerste keer alleen willen kijken en niet zelf een opstelling willen inbrengen dan kan dat ook. Je bent dan geen opsteller maar representant. Meer over deze therapievorm kijk onder Bert Hellinger op het internet. 

NIEUWE DATA

Op 12, 14 en 19 september 2018 biedt ik ruimte om samen opstellingen te doen rond deze thema's:

* ouderverstoting

* oudervervreemding

* jeugdzorg problematiek

* relatieproblemen

* zorgzaamheid

* de rol van ziektes in een familie

Prijs

Voor het zelf opstellen (als opsteller dus) kost het 45 euro. Voor het alleen meedoen in opstellingen van anderen betaal je 20 euro. Dan heet je de representant. Betaling vooraf. Het bedrag bij voorkeur contant meenemen maar pinnen behoort tot de mogelijkheden.

Bedragen inclusief lunch, koffie /thee en huur van de ruimte. Mocht je van ver komen dan is overnachting een optie.

Exacte dagen en tijden

Woensdagochtend 12 september (9-12 uur);

Vrijdagmiddag 14 september, (13-17 uur);

Woensdagochtend 19 september (10-14 uur);

Per persoon/opstelling neem ik 45 tot 60 minuten. We kunnen per dagdeel 3 opstellingen doen. Bij meer dan 3 mensen kunnen er ook mensen komen die alleen helpen in andermans opstellingen. Erg welkom ook, dan betaal je dus 20 euro.
Geef even aan of je ook mee wil lunchen (vermoedelijk linzensoep).
De opstellingen worden gehouden in Almere.
Graag vooraf betalen, ik heb slechte ervaringen met achteraf betalen gekregen helaas. Wil je een factuur ontvangen geef dat even door.
Bij de prijs in zit zaalhuur en lunch zogewild. Evt. kan je ervoor / erna nog kort even overleggen, kan ook telefonisch: 06-11778558 / 036-5212342

Van essentieel belang is dat informatie die gedeeld is, vertrouwelijk is en blijft. Ik knutsel van te voren een kort contractje in elkaar dat je mag ondertenenen. Ik wil dat iedereen zich veilig voelt namelijk.

Je krijgt nog aparte instructies van te voren over wat je mee moet nemen / over je voorbereiding. Ik wil van te voren je even apart persoonlijk gesproken hebben, dat hoort in principe gewoon bij de totaal prijs.

De opstellingen worden gehouden in ons buurthuis aan de Ambt. Dorknoperlaan 2. Dit is een fijne rustige ruime plek met prachting uitzicht over de vijver. Een wandeling vooraf, tussendoor of na afloop behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ander thema opstellen

Wil je een ander thema behandelen? Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.