Vals beschuldigd

Werk en prive lopen in mijn leven wat door elkaar. Ik geloof in karma en een van mijn wensen is dat meer mensen ongeacht inkomen toegang hebben tot gezonde voeding en natuurgeneeskunde.

Vals beschuldigd

Ik ben vals beschuldigd door de reguliere geneeskunde en jeugdzorg in Almere. Ik ben daarin niet de enige. Zie een vandaag op 9 september 2017.

Jeugdzorg is een miljardenindustrie die nauwelijks grenzen krijgt van politie en justitie. Sterker nog in mijn ervaring doen deze er allemaal actief aan mee.

Samenwerken

Ik heb al veel medische missers meegemaakt in het reguliere circuit. Daarnaast heb ik gewon niet zo'n sterk lichaam. Maar in plaats van schadeclaims indienen en rechtszaken winnen was mijn insteek altijd onderzoek, kennis en overleg. Ik kom uit een academische omgeving in Wageningen waar debatten over gezamenlijke onderwerpen zoals milieuproblematiek normaal waren, en samenwerken om oplossingen te vinden voor grote problemen ook.

Ik kom er ook achter dat deze weg niet werkt. Ten minste niet in Almere. Het werkt blikverruimend om van binnenuit kennis te nemen van de reguliere geneeskunde, maar het reguliere circuit is in wezen gewoon niet oplossingsgericht. Dat komt door het economische verdienmodel eronder: marktwerking in de zorg. Marktwerking in de zorg levert in de praktijk hilarische en komische situaties op. Dat het niet gaat over mensen werkelijk genezen en gezond maken zie ik steeds vaker verwezenlijkt.

Dus zolang het leedverdienmodel met monopolyposities en commerciele bedrijven zonder echt goede klachtenregelingen de boventoon voert, zie ik een echte op liefde en gezondheid gebasseerde gezondheidszorg zonder overdreven gepsychiatriseer en dwang en onder druk zetten door politie en justitie niet echt zitten.

Helaas is mijn zoon van nu 7 jaar daar zwaar de dupe van. Ik kan er nog hele stukken over schrijven. Die wil ik hier ook publiceren, dus kijk later terug wat er nog bij gekomen is.

Mond, gebit, darmen en voeding

Het heeft met mond, gebit, darmen en voeding te maken. Ik ben als moeder talloze malen vals beschuldigd. Daar lagen ook blokkades aan ten grondslag. Mijn inuitieve gave is heel sterk, maar het uiten en gebruiken in de maatschappij dat heeft in mijn vroege jeugd al problemen met de omgeving veroorzaakt. Daardoor was ik vaak bang en onzeker om iets uit intuïtie te vertellen. Zolang ik iets zei onder vakgenoten of tegen mensen die er voor kwamen (patiënten die geholpen willen worden) is er niks aan de hand. Maar in groepen en bij mensen die niet willen dat ik de waarheid spreek, gaf het wel eens problemen. Veel traumatische ervaringen dus. Daar heb ik nu 2 jaar had aan gewerkt en daar ben ik nu wel vanaf dus. Wie weet wat de toekomst nog in petto heeft. De wereld om me heen is of komt nu ook pas klaar om bepaalde dingen te horen, dus dat loopt wel synchroom.

Donatie

Door de hele gang van zaken zit ik financieel erg krap. Alle hulp is welkom. Donaties via Paypall kun je doen via deze link.